0 0
Turkey

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Turkey

Features:
    Cuisine:
    • 1 matí
    • Serves 8
    • Hard

    Directions

    Share
    (Visited 225 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Caldo de gallina:     pit + ales de gallina, bandeja de verdures per caldo, una ceba gran i un tomàquet, bullir en aigua i sal unes 2 hores.

    2
    Done

    Puré de patata:       Bullir patates noves, un cop bullides, xafar-les amb la forquilla i afegir llet, mantega i nou moscada.

    3
    Done

    Puré de poma:        aigua + 8 pomes tallades a daus, mantega i una mica de sucre, tapar i cuinar a foc molt molt lent. S’aixafa amb la forquilla amb el foc encès i es posa una mica de ginger, canyella i sucre.

    4
    Done

    Salsa de nabius:       posar un pot dels del wegmans amb una mica d’aigua i escalfar.

    5
    Done

    Ceba amb prunes:    Fregir cebes petites senceres, quan es veuen cuites (una mica transparents) si afegeixen les prunes sense os.

    6
    Done

    Relleno pavo:          1 ceba gran, 1 pastanaga, la part tendre d’un api, romaní, farigola llorer, sal, pebre i oli. Es posa i tritura tot en un plat fondo (ha de quedar ple) i es posa dins al pavo. Cal cosir amb cordill.

    7
    Done

    Pavo: escalfar molt el forn (230 graus, a baix) i posar-hi el pavo untat de mantega amb un paper de cuina i un raig d’oli, posar-lo durant 20 minuts al forn.

    Baixar el forn a 175 graus i anar posant caldo cada 15-20 minuts.

    Cuinar de 10 a 15 minuts per cada pound (1 kg = 2,20 pounds)

    8
    Done

    Gravi: posar el suc de coure en una cassola amb caldo i cullerades de farina. Coure una estona.

    melenzane

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Crema Catalana o de Sant Josep
    next
    Pizza Salmó
    previous
    Crema Catalana o de Sant Josep
    next
    Pizza Salmó

    Add Your Comment