0 0
Esparragos con almejas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Esparragos con almejas

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Es un acompanyament perfecte per qualsevol tipus de pasta, i forma un plat molt complert.

(Visited 250 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

En una cassola no massa fonda posarem oli i hi sofregirem la ceba fins a transparent, tallada ben petita, i una dent d’all, ben picat.

2
Done

A continuació tallarem els espàrrecs a una mida aproximada d’un centímetre i mig i reservarem les puntes, afegirem els espàrrecs a la cassola i els deixarem coure a foc lent fins que els espàrrecs perdin el verd intens de quan son crus, aproximadament entre cinc i deu minuts, llavors afegirem les puntes i el suc de les almejas amb conserva.

3
Done

Passats uns vint minuts, quan els espàrrecs ja siguin cuits, comprovarem el punt de sal i ni afegirem si cal, i tot seguit afegirem les almejas i o deixarem coure a foc lent deu minuts mes

4
Done

O servirem com a acompanyament a la pasta amb una mica de mantega i parmesà rallat.

5
Done

Les almejas es poden substituir pes gambes o pernil dolç.

melenzane

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
CROQUETI DI PATATE
next
Salsa de macarrons de l’avia
previous
CROQUETI DI PATATE
next
Salsa de macarrons de l’avia

Add Your Comment