Ingredients
- 
                                          1 carrot
- 
                                          1 onion
- 
                                          2 carbasó
- 
                                          1 Potatoes
- 
                                          1 apionly tender leaves
- 
                                          2-3 tomatoepealed and in dices
- 
                                          olive oil
- 
                                          salt
- 
                                          pepper
- 
                                          Water
Directions
Es una menestra de verdures feta a la cassola amb molt poca aigua, i serveix per acompanyar pasta o per fer-hi sopa i arròs.
Steps
| 1 Done | Prepararem totes les verdures tallant-les a daus petits, i començarem posant la ceba a sofregir, a la cassola i amb un dit d’oli, fins que comenci a ser transparent, llavors anirem afegint la resta de verdures en el següent ordre i esperant una miqueta entre cada una perquè es faci una mica. | 
| 2 Done | Començarem per les pastanagues, els carbassons, la botifarra ben trossejada (es opcional, li dona mes gust), les patates, l’api tallat molt petit, i finalment el tomàquet. | 
| 3 Done | Ho cuinarem a foc lent i ho remenarem sovint per tal que no s’enganxi. | 
| 4 Done | Quan el carbassó i la patata es vegin bastant cuinats, afegirem aigua fins a cobrir-ho tot i rectificarem de sal i pebre. | 
| 5 Done | Taparem la cassola i ho deixarem coure a foc lent aproximadament 30 minuts. | 
| 6 Done | Un cop enllestida, es pot menjar sola, posant-la a la paella i fent-hi coure un ou, afegint-la a la pasta com si fos una salsa, o afegint-hi aigua i fent-hi bullir pasta de sopa, en aquest cas avanç de retirar-la del foc i afegirem parmesà rallat. | 
 
      




 
                 
                



