0 0
Menestra sofocata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 carrot
1 onion
2 carbasó
1 Potatoes
1 api only tender leaves
2-3 tomatoe pealed and in dices
olive oil
salt
pepper
Water

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Menestra sofocata

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Es una menestra de verdures feta a la cassola amb molt poca aigua, i serveix per acompanyar pasta o per fer-hi sopa i arròs.

(Visited 236 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Prepararem totes les verdures tallant-les a daus petits, i començarem posant la ceba a sofregir, a la cassola i amb un dit d’oli, fins que comenci a ser transparent, llavors anirem afegint la resta de verdures en el següent ordre i esperant una miqueta entre cada una perquè es faci una mica.

2
Done

Començarem per les pastanagues, els carbassons, la botifarra ben trossejada (es opcional, li dona mes gust), les patates, l’api tallat molt petit, i finalment el tomàquet.

3
Done

Ho cuinarem a foc lent i ho remenarem sovint per tal que no s’enganxi.

4
Done

Quan el carbassó i la patata es vegin bastant cuinats, afegirem aigua fins a cobrir-ho tot i rectificarem de sal i pebre.

5
Done

Taparem la cassola i ho deixarem coure a foc lent aproximadament 30 minuts.

6
Done

Un cop enllestida, es pot menjar sola, posant-la a la paella i fent-hi coure un ou, afegint-la a la pasta com si fos una salsa, o afegint-hi aigua i fent-hi bullir pasta de sopa, en aquest cas avanç de retirar-la del foc i afegirem parmesà rallat.

melenzane

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Matambre
next
Crema Catalana o de Sant Josep
previous
Matambre
next
Crema Catalana o de Sant Josep

Add Your Comment