0 0
Sardinas en aceite

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sardinas en aceite

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Tot i que en diem sardines en realitat son anxoves, però es tal i com en deia el nonno. Son ideals per posar sobre el pa com a aperitiu.

Ingredients Anxoves en sal, senceres Oli d’oliva Orenga

 

 

 

 

 

(Visited 230 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Començarem netejant les sardines de fora, sota l’aigua, assegurant-nos de treure tota la sal, fins i tot la que esta enganxada, després traurem les tripes i aprofitarem la obertura per obrir-les fins baix amb el polze.

2
Done

Un cop tinguem les dues meitats separades ens assegurarem de que no quedi cap espina, sobretot les de més a prop del cap que son les mes dures.

3
Done

A mida que les anem tenint netes, les anirem posant en un plat inclinat perquè s’escorrin bé.

4
Done

Quan ja no tinguin aigua, agafarem un pot i hi posarem una capa d’oli i d’orenga, i a sobre una capa de sardines, i anirem fent pisos així fins que ja no tinguem més.

5
Done

Abans de menjar-nos-les ens esperarem com a mínim una setmana, i si les guardem al nevera i amb el pot tancat hermèticament duren mes d’un parell de mesos. Si les tenim a la nevera avanç de servir-les ens esperarem unes hores.

melenzane

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pasta a la Mey
next
GNOCCHI
previous
Pasta a la Mey
next
GNOCCHI

Add Your Comment