0 0
GNOCCHI

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
800g flour
3 egg
800g Potatoes que no deje agua
1 cullerada postres salt
125ml aprox Water

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

GNOCCHI

  • 1h
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Recepta pasta molt suau gracies a la patata, pero que també omple bastant, la recomano amb salsa de tomaquet amb “niño enbuelto” o be amb salsa pesto, i per descomptat a sobre força parmesà.

(Visited 251 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Bullir les patates (poden ser de les que es diuen paptates noves, de pell neta) sobretot patates que no deixin anar aigua despres

2
Done

Aixafar be les patates amb la forquilla i passar-les pel pasapurè. Posar el purè en un bol i afegir els tres ous i remenar be.

3
Done

Sobre el marbre, ben net, fer una volcà amb la farina i a dins posar-hi el puré.

Amassar molt i molt be, i poc a poc anar afegint aigua amb sal (un got amb una cullerada de postres). A de quedar una massa fina i sense gromulls.

En aquest punt es poden afegir altres coses a la massa si es vol. Pols de volets secs, parmesà, especies o el que vulgeu provar per donar un color o gust diferent a la pasta.

4
Done

Fer tires de massa del gruix d'un dit i tallar-la a la mida de un centimetre i mig aproximadament.

Agafar aquest petits trossos de massa i apretar-los sobre una forquilla de dalt a baix fent-lo correr.

A mida que estan fets deixar-los ven separats i sobre farina

5
Done

Posar aigua amb sal a bullir, en una olla ben gran, i no posar-ne molts de cop, que no quedin apretats, ja que floten batant i ocupen tota la cassola.

6
Done

Barrejar amb la salsa que es vulgui (tomaquet, pesto, formatges) i afegir parmesà per sobre!

melenzane

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Sardinas en aceite
next
Flan de huevo
previous
Sardinas en aceite
next
Flan de huevo

Add Your Comment